top of page
  • SK Uničov

Areál fotbalového hřiště prošel další rekonstrukcí, hřiště II má nový trávník

Uničovský fotbalový areál se během jarních měsíců značně proměnil. Při pohledu na severní část areálu, tzn. zadní část areálu, došlo zde k velkým změnám. Zmizel pro fotbalisty nebezpečný břeh s betonovými stupni a další změny čítající, od vchodu (odstraněn betonový monument), přes parkovací plochy, zázemí II. hřiště - nová tribunka pro 48 fanoušků, výměnu povrchu hřiště, nové střídačky, dláždění kolem hřiště, oplocení hřiště, zasíťování atd.

Celá rekonstrukce měla začátek v dubnu letošního roku a ukončena byla v pátek 7.8.2020 předáním a slavnostním výkopem před utkáním uničovských dorostenců se stejně starými hráči Prostějova. Generálním dodavatelem byla uničovská stavební firma LAZAM, konstrukční prvky zhotovila další uničovská firma DAVON, vypomohla i firma VHH THERMONT, výměnu trávníku a podloží provedla firma TRÁVNÍKY KRÁL ze Štarnova. Všem patří obrovské poděkování.

Tuto akci, která stála více než 3 mil. korun, spolufinancoval Olomoucký kraj a město Uničov, za což jim patří velké poděkování. Slavnostní výkop provedl 1. náměstek hejtmana Mgr. Zemánek, náměstek hejtmana Mgr. Horák a starosta Uničova Mgr. Vincour.

Postupně se celý areál proměňuje a město Uničov se může tímto pochlubit.

Aktuálně
Starší příspěvky
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page