top of page
  • Lukáš Macek

Uničov čekají dva domácí zápasy za sebou, první bude se Znojmem


Znojmo se do MSFL vrátilo minulou sezonu po po 9 letech ve vyšších soutěžích. V sezoně 2013/14 si zahrálo 1. ligu, ve které ale hrálo v azylu v Brně a skončilo poslední. Ve zbylých 8 sezonách hrálo 2. ligu. Blízko postupu do 1. ligy bylo ještě v sezoně 2015/16, kdy skončilo 3.

Minulá sezona se Znojmu příliš nepovedla. V poháru vypadlo už v 1. kole a v MSFL skončilo až 13. s bilancí 5 výher a remíz a 8 porážek při skóre 17:32. S 20 body bylo jen o 2 body před 16. Slováckem B. Na výhru čekalo až do 6. kola, kdy vyhrálo gólem v nastavení v Dolním Benešově.

Tuto sezonu je Znojmo po 7 odehraných zápasech opět na spodku tabulky. S 2 výhrami, 1 remízou a 4 prohrami mu patří 15. místo jen o lepší skóre (10:12) před Zlínem B (9:12).

Uničov se po nepodařeném vstupu do sezony zvedá. Vyhrál poslední poslední 3 zápasy s impozantním skóre 17:3. Poslední 2 zápasy byly osmigólové. Nejprve doma smetl poslední Jihlavu B 8:0 a následně si připsal první body z venku po výhře 6:2 ve Frýdku–Místku. Celkové skóre je 26:12 a s 12 body je Uničov 5. o 2 body za lídrem soutěže, Vyškovem. Uničov má dokonce 3 nejlepší střelce soutěže. Jan Ambrozek dal 7 gólů, Tomáš Komenda a Aleš Krč po 6, z toho 4 vstřelil Krč ve Frýdku–Místku.

Vzájemná bilance v MSFL od sezony 1994/95:

Uničov – remíza – Znojmo

11 - 4 - 10 skóre 34:24

Poslední vzájemné utkání:

Uničov – Znojmo 3:1 (Komenda, Bala, Ambrozek – Moravec) Uničov dal 2 góly za stavu 1:1 hrající bez vyloučeného Strnada.

Soupiska 1.SC Znojmo FK:

Jiří Koukal, David Záleský, Dominik Blažík, Michal Garčic, Martin Krakovčík, Patrik Pacula, Tomáš Vocílka, Matheus Goncalves, Mathias Fernando Longo, František Malár, Milan Moravec, Tomáš Okleštěk, Martin Řehola, David Štrombach, Mirza Bašič, Radim Pohanka

Realizační tým:

Milan Volf - hlavní trenér

Ladislav Kirschner - asistent trenéra

Vlastimil Elis - asistent trenéra

Radim Hübner - vedoucí družstva

Petr Malý - masér

Ostatní zápasy 7. kola MSFL:

Hlučín - Otrokovice

Vyškov - Velké Meziříčí

Dolní Benešov - Kroměříž

Rosice - Petřkovice

Uherský Brod - Frýdek-Místek

Vrchovina - Olomouc B

Slovácko B - Jihlava B

Zlín B - Ostrava B

SPONZOR UTKÁNÍ:

Ing. Jan Zahradníček, kandidát do Senátu

Aktuálně
Starší příspěvky
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page